Söndag eftermiddag och jag är ensam hemma.

Som RUBRIKEN lyder ensam hemma denna vackra söndagseftermiddag, kl är 4 och jag tittar på tjejen som gjorde lumpen. den är lite rolig tycker jag. Det är dock deadliest catch på sexan och det ÄR ju faktiskt en av mina favoritserier. Jag får switcha emellan. Det var ju tänkt aTT jag skulle städa lite också, vilket inte har blivit av för jag har mest suttit framför datorn med farm town och farmville ända sedan älsklingen åkte vid ett-tiden. inte bra inte bra. Har ju missat det vackra vädret också bara för därför. inte bra det heller.

NU har jag iaf gått i skolan en vecka. i onsdags hade jag en sån träningsvärk att jag knappt kunde sätta mig ner på toaletten. Träningsvärket har fortsatt att hålla i sig, inte så konstigt med all den träning jag fått i veckan, men nu är den iaf nästan borta. Imorgon startar en ny vecka med antagligen ny träningsvärk, fick höra från "fröken" att man ständigt har träningsvärk i denna kurs. SPÄNNANDE! ska snart hålla i ett par elktioner och hajk med. Ska bli skoj! fast jag är redan lite nervös för det.

Liten uppdatering om mitt liv för närvarande, får se när jag hinner skriva nästa gång... :)
puss o kram!

Min sista dag på jobbet idag.

Det känns lite tråkigt för det är ändå ganska trevligt att jobba här med många trevliga människor, fast samtidigt är det skönt att få börja skolan igen. men på ett sätt är det jobbigare för när man har slutat "jobbet" så måste man fortsätta när man kommer hem ändå med diverse skolarbete. Ett riktigt jobb, då lämnar man det bakom sig och kan koppla av så fort man kommer hem. Men det ska bli superkul att träffa alla skolkamrater igen! desutom ska jag ju börja min specialisering med idrott lek och hälsa nu så det ska bli riktigt kul det med! min största oro gällande det är dock att jag har en så dålig kondition. jag hoppas att jag inte kommer vara den enda. Känns lite pinsamt när man ska gå en sån specialisering. men jag tycker ju ändå att idrott och sånt är kul! bara det att det är tråkigt när man är själv. :/

Ingen vill leka dunken längre..

RSS 2.0