Sjuk. igen.

Det här är tredje gången jag är sjuk inom loppet av två månader. SJUKT! (hahaha) Iaf, var ju sjuk precis innan jag skulle börja jobbet, sen fick jag ont i halsen i slutet av första jobbveckan som turligt nog var borta till måndagen därefter. nu är jag inne på sjätte jobbveckan och jag har varit hemma. skojjigt. not. Är fortfarnde inte bra, men känner mig tillräckligt frisk för att jobba. Har typ ont i huvudet hela tiden dock. :/ har ju varit sämst på att uppdatera med, måste skärpa mig. och det säger jag varje gång och varje gång går det lika dåligt. Jag får nog inse. Jag är inte en bra bloggare. Däremot är jag en bra bloggläsare så skriv mina vänner skriv! Skriv för brinnande livet! nej, det behövs kanske inte. Men ibland tycker jag nog allt att dom kan vara lite dåliga på att uppdatera minsann. Fast å andra sidan varför skulle jag klaga på det? Jag som inte uppdaterar på flera månader liksom. haha.
min mobil ringer!!

UPDATE:
Det var min käre fader som ringde. Han ville prata med R. :S

En blogg som jag har börjat läsa mycket nu på sistone är faktiskt FOKI. Tycker det är helhäftigt att de har flyttat ner till Thailand sådär bara. Iofs så är hon ju därifrån men killen hennes att han törs liksom! Det verkar så fantastiskt också, alla olika restauranger och olika affärer och deras lägenhet är ju helt underbar! Fattar inte hur man kan ha råd med allt det där när man är så ung. Visst att bloggen kanske drar in en del och hennes familj har väl en hel del pengar vad jag har förstått men ändå! Det är väl visserligen lite billigare i thailand med, men jag menar deras lägenhet mste ju ha kostat minst fyre-fem miljoner eller?? Dom har ju en pool och ett gym och en tennisbana liksom. Jag skulle nog vilja testa att bo där. Jag skulle äta sushi varenda dag.

Btw så tittade jag på skidsytte - damernas stafett. Det har inte gått så jättebra, men jag tycker verkligen inte att de har varit dåliga heller. Synd att VM slutade på detta sätt, men man kan inte alltid få som man vill. :P Jag måste också säga att Magdalena Neuner är ju helt fantastisk. Hon är ju äckligt bra när hon får allt att stämma. Nu är det dock slut så nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. måntro om jag ska sätta på nån film kanske..

RSS 2.0