Nu slutar jag snart!

klockan är exakt 14.45 på min dator nu. jag slutar 15.30 skönt! hemma kvart i fem. tänkte lagat fläskpannkaka idag men jag hinner nog inte, det är lite synd. kanske på lördag? vad sjutton ska jag laga till middag nu? ja, det blir nog pasta och äckliga färdigköpta köttbullar som jag bara kan äta om dom är brändstekta runt om. blöh. Rikards mammas köttbullar var riktigt goda! dom gillade jag skarpt. men nu är klockan 14.48. nu är det ännu närmare tills jag slutar! wihi! jag har såklart tagit ett par fax under tiden som jag har skrivit här med. jag arbetar ju samtidigt förstås förstås! maha.

Det är rätt så lugnt. har läst aftonbladet tre gånger. internet är typ supersegt så inte så mycket annat man kan göra. kan titta på tvklipp från aftonbladet, tv4, youtube och så vidare MEN mitt ljud funkar inte. och det är ingen text. hur kul är det att titta på nåt då?
klockan är 14.53.

På jobbet och grymt hungrig!!

Sitter och väntar på några som är på luch. är svårt att gå när dom inte har kommit tillbaka. fan. dom har ju typ varit ute i en timme nu!

nu är det lite senare och jag har precis kommit tillbaka från lunch och nu är jag mätt och lite gladare. jag överderv nog litegrann tidigare, för jag var väldigt hungrig och då kan man bli rätt grinig. det är iaf mysig sol ute och vi har suttit i den och ätit vår mat. mumma! är redan trött på dagen och vill hem. det är den dummaste tiden att börja 8.30 till 17.30 tycker jag. man blir så trött på det passet.

jag behöver också skörda min farm town, men jag orkade inte det igår. jag kommer hem vid sju-tiden ikväll så om nån är sugen på att skörda där så skriv till mig. ;)
ni vet vilka ni är.. :D

så länge!
kry

VÄRME och åtgärdsprogram

sitter inne i den förb*nnat varma lägenheten och skriver åtgärdsprogram. har skjutit upp det och skjutit upp det. dumma farm town!!! jag vill gå ut på promenad nu.

RSS 2.0