YES ÄNTLIGEN!!!

hahaha jag har hittat det där barnprogrammet som jag tittde på när jag var riktigt riktigt liten, typ fem eller nåt. Jag har aldrig vetat vad det hetat eller haft något att gå på för att hitta det. Så av en slump gick jag in på en väns väns vän typ på facebook och kollade på profilbilder. Då fanns det en bild av den tjejen! ja en tecknad bild såklart. ;) men på den stog det verkligen ingenting heller inget namn eller nåt särskilt. Så jag sökte på det som fanns i bilden vilket var en enhörning med regnbågsman och den där tjejen då. På regnbågsenhörning kom inte så mycket spännande upp och sen sökte jag på nåt annat som jag faktiskt inte kommer ihåg längre och då hittade jag en bild på tjejen och enhörningen och då stod det rainbow brite på och genast sökte jag på det och vad kommer upp? jo en massa bilder på tjejen och enhörningen och en massa annat!! vandrade genast till youtube för att verkligen kolla så att det var det här, sökte på rainbow brite och en massa filmer och serieavsnitt dyker upp!! FANTASTISKT!!! JAG HAR ÄNTLIGEN HITTAT SERIEN JAG HAR LETAT SÅ LÄNGE EFTER!!!!!!

Kommentarer
Postat av: Sophia

Haha Grattis! :D

2010-12-01 @ 11:01:11
URL: http://omsocker.blogspot.com
Postat av: Emelie

Åh, vad skoj! Jag tänker ofta på ett program som jag tror gick på julloven. Det handlade om en kille som jag tror hette Benjamin eller liknande och hade en kompis som var en jättestor flygande hund! Ska googla på detta, kankse hittar det med =)



KRAMIS!!

2010-12-02 @ 09:37:02
URL: http://litenstjerna.blogg.se/
Postat av: Emelie

Nämen, jag har nog också sett rainbow brite, för det var hemskt vad jag kände igen det!

2010-12-02 @ 09:58:46
URL: http://litenstjerna.blogg.se/
Postat av: Linda

TAck Sophia! ;)



Jaa, emelie det råkar inte vara en vit hund? som är jättestor? fast den jag såg så kunde han inte flyga förstås. och det var ju egentligen mer en film. eller så kanske det var första avsnittet för sen hoppade dom över ett staket till ett annat land för att leta efter hans mamma. så det kanske inte är samma. Men javisst känner man igen Rainbow brite!! jag undrar jag vilken kanal det gick på och vilken tid och vilket år. Ingen aning om hur gammal jag var ens, bara att det var riktigt riktigt längesen.. Jag måste titta på fler avsnitt.precis nu!

2010-12-02 @ 11:02:24
URL: http://lindaengbloms.blogg.se/
Postat av: Emelie

Vad heter filmen/serien då? Kan killen ha hetat Bastian? I continue google.. =)

2010-12-05 @ 23:30:56
URL: http://litenstjerna.blogg.se/
Postat av: Emelie

Haha! Never ending story heter den på engelska! Tror den gick som serie nån gång på tvn. ska luska ut sv titeln nu, jag sökte på landet ingenstans o grejer förrut men fick bara upp peter freakkin pan och hans piratkompis!

2010-12-05 @ 23:34:30
URL: http://litenstjerna.blogg.se/
Postat av: Emelie

Omään, den oändliga historien heter den ju. Allt blir plötsligt glasklart!

2010-12-05 @ 23:37:02
URL: http://litenstjerna.blogg.se/
Postat av: Linda

HAHA! jasså den!! ja det hade jag ju kunnat tala om för dig, men jag blev lite förvillad av sebastian och inte bastian. Det finns två filmer till coh med tror jag. kanske fler. Den oändliga historien och min favorit: den oändliga historien 2!! hahahaha

2010-12-06 @ 18:59:31
URL: http://lindaengbloms.blogg.se/
Postat av: Malle

Hahaha, Emelie! "Omään" :P



Jag ska youtuba Rainbow Brite också, grabbarna på jobbet pratade om Denver the last Dinosaur och det har jag nog aldrig sett i hela mitt liv...



Hmm...



Vänta nu medans jag letar....



Hehe, MWEPP. Inte sett den heller!! Tacka vet jag krambjörnarna :)

http://www.youtube.com/watch?v=9he7PB1CKIE

2010-12-14 @ 19:53:08
URL: http://malinkraft.blogg.se/
Postat av: Linda

Denver the last dinousaaaur JO! den har vi ju på vhs hemma juh! :D:D:D:D

2010-12-23 @ 16:18:58
URL: http://lindaengbloms.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0