Tävling!

WIIIUUUH! nu är det dags för tävling!! inte för er läsare utan för mig. ;) Jag, min kära mor och min älskade syster ska tävla mot varandra i tre hela långa månader. Tävlingen handlar om vem som har gått ner mest i vikt under den här perioden. Den som vinner får betalt spa av dom andra två så nu fasiken ska jag kämpa!!! Ja för jag har ju definitivt INTE råd att betala för nån annan liksom. :P

Jag behöver nu DIN HJÄLP! just det! jag har lite dålig motivation för att träna och sånt och jag har ju heller inte råd att köpa gymkort så jag tänker typ; promenader! Promenader i mängder! Så när jag vill gå på promenad då skriver jag det på facebook och den som vill hänger med. Eller om DU vill gå på promenad men inte vill gå ensam: Ta med mig!! om jag inte vill: TVINGA MIG DÅ FÖR H*ELV*TE!!!!!! Okej? Överenskommet? BRA!
I gengäld för pepp och och promenader utlovas en belöning. ;)
Vi hörs!!

Kommentarer
Postat av: Malle

Gav jag dig tre gratisgånger på Atlantica? Då följer du med mig nästa vecka! Måndag pump 18.00, onsdag Sumba 18.00 och vi kan köra lite kondition på crosstrainern tis o tor? ;) OKEJ!? PUSS!

2011-01-06 @ 17:37:26
URL: http://malinkraft.blogg.se/
Postat av: S

långa promenader precis innan frukost bara ett glas vatten sen ut på snabb gång tidig morgon lovar jag har bäst effekt =) hög insulin nivå gör att kroppen bränner samlade fettet och inte tar av det som finns i magen (frukosten) eftersom du inte har något i magen innan frukost =)

2011-01-06 @ 18:05:08
Postat av: Sophia

HEjja! Vill du följa med oss upp på berget och klättra någon dag på inomhusväggen? :)

2011-01-06 @ 18:50:09
URL: http://omsocker.blogspot.com
Postat av: Emelie

Suummbaa damit! :D Värsta motionen ju!! Dessutom så är det ju tre gratis provapågrejer, borde bli sex gånger totalt med de du fick av Malle. Resten får vi fixa på något vis. En gratisgång / månad kan jag fixelitrixa eftersom jag får ta med en kompis =) Såklart vi kan promenixa också!



PUSSA!!

2011-01-06 @ 22:35:23
URL: http://litenstjerna.blogg.se/
Postat av: Linda

Åh tack för alla tips! :D uppskattas myycket!



Malin jag hänger definitivt på!



Mystiska "S"; har aldrig tänkt på att det är bättre att gå på promenad innan frukost! Så smart! det ska jag genast sätta i studie! ;)



vet inte riktigt om jag vågar klättra med er Phisen, det låter lite otäckt.. Hur gör man? vad kostar det? framförallt.. är det nån som håller en uppe???



Emelie klart jag kommer på sumban! från och med nu varje onsdag. eller typ iaf. tills jag inte har gratis längre.. :P

2011-01-07 @ 12:14:12
URL: http://lindaengbloms.blogg.se/
Postat av: Emelie

Haha! Men jag var ju inte liderlig, bara granen som är liderlig :D

2011-01-07 @ 21:29:56
URL: http://litenstjerna.blogg.se/
Postat av: Linda

hehehe säger du nu ja.. ;)

2011-01-08 @ 11:55:05
URL: http://lindaengbloms.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0