Här sitter jag.

Ja. här sitter jag. Inne i min lägenhet, med busväder utanför fösntret. Jag mumsar Mössebergsbagarens goa brysselkex och tittar på Ghost Whisperer. Är inte superförtjust i den serien, men jag gillar melinda gordons röda kappa. helt enkelt uuuunderbar! Hon har vackra ögon också såg jag nu. Snart blir det iaf promenad med Mallebus! haha. tur att man läser till fritidspedagog så man har kläder efter väder.. :P Nu gråter dom på teve! uscha.

Vem vann? JAG!

Hej allihopa!
Igår var jag på en MYCKET trevlig kräftskiva hemma hos älsklingens morbror. Vi hade roliga "hattar" på oss, som egentligen var mössor av olika slag som älsklingens söta mamma hade fixat från sitt jobb. Jag har kvar min för det var faktiskt så att jag PASSADE i den! :D haha. Så var det ju så att U och K också hade fixat en rolig tipspromenad som handlade om Rikards morbror och även en ja. vad kallar man det? ordleksstäder? jaja. Det råkade ju bara bli så att jag vann. Båda. eller ja. jag menar. Jag vann tipspromenaden. Fast jag fick lite hjälp med födelsedatum annars hade jag nog inte vunnit. :P och den där andra ordleeksgrejen vann jag OCH sötnosen (fast egentligen var det bara jag). :) Vi kom på delad första plats med sötnosens lillebror och hans tjej (också tack vare hans tjej..). haha. :D

Efter denna roliga kräftskiva var jag ju helt klart tvungen att åka hem till Malle som hade inflyttningsfest i den lilla söta gula stugan! Det var EN MASSA människor där. Nej. jag vet inte vilka alla var. jag kände inte ens hälften. Dessutom träffade jag på grannen. vi hade ett snack. undrar om han kommer ihåg det. han sa att han älskade mig typ fem ggr. hahaha! Iaf. Vi hade ett snack. Jag hoppas han kommer ihåg. men jag tror inte det för han satte på musik när han kom hem på natten. jaja.

detta var min trevliga kväll igår! och tillsist vill jag bara skriva att ni borde göra ett besök på ett lingons blogg. Jag gillar den skarpt.. :)

jag suktar

efter en jacka. efter två jackor på hm!
och en tröja.. och ett par skor!

Men iaf. jag är nu i denna stund en jäkligt trött tröttis. jag måste nog banne mig gå och lägga mig snart. helt sjukt!
inte har jag nåt att läsa heller. :( har läst ut alla harry potter böckerna igen..

http://shop.hm.com/media/products/755/DXL755_72138_09090_43_8780.jpg

http://shop.hm.com/media/products/755/DXL755_69574_48006_34_1467.jpg

jag trodde det skulle bli bättre..

.. men nu har det blivit sämre igen. :/ min förkylning är nästan bort oh ja! hostan är kvar. febern har blivit högre. fast inte hög förstås. nu ligger jag på 37.5 igen, vilket för många inte är någon feber alls egentligen. JAg har rätt låg temp vanliga fall och detta är alltså lite mer än en grad högre än jag normalt brukar ha. på onsdag om inte detta är borta har jag haft feber i TVÅ(!) veckor! inte normalt. inte normalt. dessutom måste jag ju gå till skolan hela tiden så jag får ju ingen möjlighet till att vila upp mig heller. :(((

HAJK IMORGON! tur att det är i mullsjö så jag kan sticka hem och sova om det behövs.

Vafan!

det har fortfarande inte gått över!! jag blir tokig!! så jäkla kasst... :((
jag pratar naturligtvis om min konstiga sjukdom jag har fått som inte vill gå över. dessutom kunde jag ju inte få en tid på vårdcentralen heller för alla läkarna var ju sjuka. trevligt. Eller ljööög hon kanske för mig?? hon kanske inte ville att jag skulle komma dit? alls? jaja. jag ringer igen på måndag om jag inte har blivit bättre. det är ju inte direkt allvarligt känns det som iaf.
men. MALIN! jag tänker också köpa såna skor. :P muahaha!

ja nu sitter jag här igen.

det har gått fyra dagar (eller är det tre?) sen jag sist skrev. jag är fortfarande sjuk. Har inte så mycket ont i halsen längre, bara när jag toknyser, vilket jag gör om jag nyser, eller om jag hostar. Då gör det skitont. hela vägen ner till lungorna. Det kommer bli en astuff vecka nästa vecka. hur sjutton ska jag orka? men det får bara gå. så enkelt är det. har heller inte riktigt kommit ner i min vanliga temp än, just nu ligger jag på 37,2-37,5 när jag annars vanligtvis brukar ligga på 36,4-36,7. ja. bäst att ha med sig alvedon och ipren tror jag. och halstabletter. och honung? kan man ta med sig det på nåt smidigt sätt? Finns det på tub? tacksam för snabba svar på det. ;) Nej. nu har jag klagat nog. Nu vill jag prata om nåt roligt. som Malles inflyttningsfest nästa vecka kanske? ser verkligen fram emot det. Fast tydligen skulle min granne under också komma. är fortfarande lite förgrymmad på honom för han bad aldrig om ursäkt för att han betedde sig tölpaktigt den busen! :( Inte öppnade han heller när vi knackade och skulle prata med honom efteråt! fast han var hemma!!! nej. jag skulle ju prata om nåt roligt. Jag fick blommor av min älskling igår!!! :D fast jag var lite sur för han kom hem två timmar efter att han sa att jag kommer strax. Men jag fick blommor!! :D TIO RÖDA ROSOR!! det betyder visst; vill du gifta dig med mig? men han hade inte räknat dom innan tydligen så det gilldes inte. För min del gjorde det inget att det inte gilldes. Det är INGEN brådska med sånt otäckt. Fast det är ju väääldigt fina klänningar.. och UNDERBARA skor.. och GOD MAT!!

Så vart det med det.

Här sitter jag. Med feber, snorig näsa och ont i halsen. Känner att hosta är på väg snart också. Trevligt trevligt. Nej såklart det inte är. Har massor att göra så det är ett sämst tillfälle att bli sjuk!! :(((
förhoppningsvis går det över tills imorrn.

RSS 2.0