VAR ÄR MIN KONTAKTLISTA?????

jag loggade in på msn. För första gången på typ ett par-tre månader. Fyra kanske. Det kommer upp en massa såna där som har addat mig och två av dom är helt ok. sen är det bara såna där ni vet reklamnissar som skickar ut skräp o sånt. alla dom nekar jag och blockar utom en som jag klickar i nej, blockera och anmäl för skräppost som jag kom åt. Då kommer det upp nån skum ruta som det står blabla i och jag läser den inte utan trycker bara på NEJ. DÅ FÖRSVINNER ALLA MINA KONTAKTER PÅ MIN KONTAKTLISTA!!!!! Nu har jag fyra kvar. känns tomt. Hade ju typ över hundra förut o nu är dom borta! Om du vet att du fanns på min msn, snälla skriv till mig, så jag kan adda dig  igen.

Nu över till nåt helt annat. Jag har matteprov på fredag. Inte vilket matteprov som helst utan det gäller ju då statistik. Jag HATAR statistik. Efter det är iaf. Det år så tråkigt och jag fattar ingenting och jag ska ha TENTA i detta! helt sjukt!! Kan någon förklara för mig vad chi-2 går ut på? eller hur man räknar ut ett t-test??? standardavvikelsen har jag fattat nu på ett ungefär, men det är jobbigt det med. men liksom. har nån ens hört talas om dom är grejerna?? HJÄLP MIG!

dessutom fyller jag år på torsdag, jag kommer ha en hemsk födelsedag fylld av matte.. :((((
så ynklig

DrängarNA!

Wihu! Drängarna är i Falköping! hade tänkt och fara dit och se dom. får väl se om jag hinner. Skulle vara kul! Haha kan inte så många av deras låtar men ändå. Jag gillar dom! Jag är SUPERPARTUSUGEN på PARTYMUSIKSställen! var? var var var?? SOPHIA! vi måste gå ut snart, jag är SÅ partysugen nu. Jag menar. jag är festsugen. bara vi girls liksom. på ett festställe där dom spelar ny musik. inte femtio-tal.. som visserligen också är bra, och dansvänligt, men jag är sååå partymusik just nu..


Wheels

Min sötnos ska med wheels - båten imorgon.. :( jag kommer vara helt ensam i två dagar!! Oh FASA! haha nej inte riktigt. Känns rätt skönt faktiskt. ;) Ibland behöver man vara ensam och få perfekta tillfällen att träffa kompisar som man inte träffar ofta eller såna som man träffar ofta och fortfarande är lika underbara. ;) hehe. Dessutom så tyckte jag att älsklingen behövde åka iväg lite själv med sina vänner. dvs, jag hade kunnat hänga med om jag velat, men för hans skull så bestämde jag mig för att inte göra det (och lite för min egen skull för nu kan jag äta allt det som mitt hjärtegull inte tycker om och såklart FÅ PRESENTER när han kommer hem!!!). Man är lite smart ibland. :D haha. Men jag kommer ju sakna såklart. Fast det bara är två dagar. Det känns konstigt att sova ensam i en säng när man vanligtvis sover två..

Om tjafs och rykten

Gah. Jag blir lite besviken. Om man är äldre än 20 borde man ha insett att alla rykten man hör oftast INTE är sanna! Vill man då ha reda på hur det kom sig att en viss person sa si eller så eller gjorde det, FRÅGA! konfrontera personen innan man själv börjar snacka skitsnack. För det mesta är det hela ett missförstånd, någon annan har förvanskat information bara för att dom tycker det är kul m.m. Det finns människor till allt brukar jag säga. Det är tyvärr sant. Jag är en person som gärna tror gott om alla att det finns något i varje person som är bra. Så är det inte. Verkligheten är krass och ful och det finns massa ondska överallt.
Var lyckliga för det ni har! jag ska fortsätta sväva bland molnen och låtsas att det finns mycket mindre ondska än jag vet att det finns. Annars skulle jag inte må bra i min själ.

Jag är tacksam över att du finns i mitt liv Rikard. Du gör mig glad och lycklig. :)
Jag älskar dig.

Nytt

Nu sitter jag här. Egentligen har jag lovat älsklingen att jag ska läsa i boken: varför vetenskap? eftersom vi ska ha läst ut den till imorgon och ha skrivit fem st reflekterande frågor som vi ska diskutera på litteraturseminariet på torsdag. Men jag var bara tvungen att skriva lite andra reflektioner först. :)

Jag har en otrolig tur som har fått tag i min sötnos. Vad vore jag utan honom? Han hjälper mig och stöttar mig i allt! Det mesta iaf. :D även om jag kan bli lite vrång på honom ibland för att han är för "hjälpsam" så är han guld värd. Du är underbar och den bästa som finns i hela världen! Jag älskar dig Rikard <3

RSS 2.0