Vad är det för fel på blogg.se?

Är det något fel egentligen på blogg.se?
ja man kan ju undra ibland. När man inte kan logga in på sin egen blogg, eller lägga kommentarer till andra så blir man inte så lite irriterad och sur. Nu ska jag försöka uppdatera lite då iaf.
Mitt läkarbesök gick bra, är förhoppningsvis på väg att bli frisk från min förkylning och trivs allmänt bra i min lägenhet. Har lite mer pengar nu, så jag tänkte slösa lite av dom i morrn på stan, kanske köpa ett par NYA skor?? :D
Käka lunch med MAlin vid tolv också. SEN HAR JAG JU BESTÄLLT KLÄDER FRÅN HM!! det har jag glömt. Dom måste jag ju hämta imorrn också. Sen efter luchen iaf, så ska jag hem och plugga till tentan och vid tre kommer kära mor och hämtar mig, för då ska jag hem till henne och pappa och laga mat till dom. :) MYS!
Pastagratäng med ädelost och paprika blir det. Ja. Ni hörde rätt.Eller läste. :P Det blir alltså ädelost i gratängen som alltså då är en grönmögelost. Grönmögelost är ÄCKLIGT! det tycker jag. FAST i den här gratängen är det superdupergott!! Om ni vill ha receptet får ni fråga. ;)
PUSSAR OCH KRAMAR!

vad har hänt?

Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva. Jag vet inte var jag ska börja någonstans för att få ett enhetligt sammandrag av vad som har hänt det senaste. Allting bara hopar sig och jag blir aldrig frisk. jag har nu inte varit ordentligt frisk sedan i slutet av november. Det är jäkligt längesen jag var frisk från sjukdomar med andra ord och nu är jag på väg att få ytterligare en förkylning förutom dom två jag redan har haft. Jag är nervös och orolig inför mitt läkarbesök på onsdag för det verkar som om det är något konstigt fel på mig. Jag tror att det är det som har gjort att jag har varit väldigt lättirriterad och känslig de sista dagarna. Jag önskar att jag inte hade de här problemen, men inser samtidigt att det kanske är bättre att få allt på en och samma gång så är det över sedan. Förhoppningsvis. Jag hoppas och tror att det inte är något allvarligt fel på mig, men det är ju alltid säkrast att kolla upp sånt. Önskar att Rikard kunde följa med, fast jag vet att det inte går. Dessutom har jag varit superpartysugen de senaste dagarna också och hade gärna velat gå på årsfesten, men jag har inte råd. Jag har 180 kr kvar att leva på den här månaden varav 120 går till läkarbesöket. Jag har tagit tvåtussen från mitt sparkonto redan, om inte mer och jag vill inte ta mer därifrån. Jag har lånat av mina föräldrar ungefär tusen spänn som jag också måste lämna tillbaka nån gång. Alla mina pengar går åt till mat. Jag har inte råd med två stycken som äter på min lön eller csn eller vad man kallar det. Jag måste helt enkelt göra upp en hushållslista och hålla mig till den. Svårt för en människa som jag, men jag måste ju om det ska gå runt. Vilket sorgligt inlägg det blev. Nej inte sorgligt, men dystert. och pessimistiskt.  Undrar om det är någon som känner igen mig när de läser det här inlägget.

Myskväll med chickorna!

jaa, igår hade vi en liten myskväll hemma hos mig mina tre chickor och jag. ;)
alltså mina vänner M-L, Jenny och Malin. :) Vi gjorde avocadoräkor med citron och bröd. Väldigt gott och mer mättande än vad man kan tro. konstigt nog. Osså förstås kladdkmuffins som jag fick receptet från Sofia. MUMS!!! senare lite chips och dip såklart och en massa skvaller!! hehe. Riktigt trevligt var det, så TACK så mycket för en helmysig kväll! :)
iaf gick de vid halv tolv på kvällen och sen satt jag uppe en stund till och tittade lite på teve. Helt slut gick jag och la mig vid ett. Kl halvfyra ringer en Rikard till mig och frågar om jag är vaken. OM JAG ÄR VAKEN! Näe det var jag inte, men jag vaknade ju av att telefonen ringde. KLart som fan att jag vaknade då. Jag har nog inte nämt det någon gång tidigare, men jag blir inte så glad av att bli väckt tidigt på morgonen sådär, och sen vara tvungen att gå upp och låsa upp dörren åt en viss person, som sedan somnar som en stock, medans jag är helt klarvaken och rastlös och inte kan somna om. Förrän vid femtiden. Sista gången jag tittade på klockan var hon fem iaf. inte glad. inte glad alls. Jag har varit trött mestadelen av dagen idag och lite grinig för att jag inte fick sova ordentligt. pah.

Klagomål IGEN!

Ja. nu har jag fått ett klagomål TILL! Den här gången var det tydligen så att jag inte skrev tillräckligt mycket om Rikard. Tyckte han. haha. Igår när jag satt och kikade runt på lite olika bloggar så tittade jag samtidigt på min egen. Då undrade han om jag nångång skrev något om honom och jag sa: Nej. Inte så ofta. Det har inte blivit så. Jag skriver mest om mig själv och vad som har hänt mig och så vidare. Så som man oftast brukar göra på en blogg skapad av sig själv. Väldigt egoistiskt egentligen, men ett bra sätt att få prata av sig och låta andra veta vad som händer i livet. Det är ganska så spännande att läsa andras bloggar har jag upptäckt. Mina vänners bloggar iaf, längre orkar jag inte sträcka mig på grund av min lathet. Man hänger med mycket bättre om olika saker, särskilt om man inte träffas så ofta. Men tillbaka till Rikard. Jag får väl skriva nåt om honom nu då. Han ville att jag skulle skriva om hur söt och snygg och sexig han är, så jag får väl tillgodose hans krav. För den här gången. Min Rikard är MYCKET söt och snygg och sexig. Så där.
Nu får han jävlaremej läsa det här också. Annars får han diska min disk. :P
btw så städade vi i söndags. igen. Hans lägenhet är otroligt välstädad och inte en grej är fel. Här är det lite mera hemtrevligt med kläder på stolen och lite damm på persiennen och ja. allmännt plottrigt så det känns innebott. mysigt. Fast det är bra att han är pedantisk. Det har inte varit stökigt här på väldigt länge. Och då menar jag Linda-stökigt. Vissa vet vad det innebär och andra inte. För er som vet: MHM! det är jäkligt snyggt och välstädat här om man jämför med hur det kan vara. Det kan man tacka Rikard för.
Är du nöjd nu? ;)
puss!
 

halsfluss. pencillin. förkyld???

Ja SÅ är det mina vänner!! Jag. JAG! Jag har blivit sjuk igen.. Började i söndags med att jag hade ont i halva halsen. Var inte så farligt ändå, man kan ju svälja på andra sidan. ;) Men sen vaknade jag upp natten till måndag vid fyra-tiden, superont i halsen och frös som en tok. Feber 38,5. Japp. inget jobb imorrn då. Helvete. Ringde till pappa vid halvsju och sa att jag inte skulle komma. Pratade en stund med mamma och hon sa att jag skulle titta efter "vita prickar" i halsen. Sen ringde jag jobbet halvåtta. SIMON SVARADE! jag startar konversationen med hej! Hur är det? Simon säger: Jaa, bättre än dig iaf verkar det som. haha. hahaha. på tisdagen vaknade jag upp med ännu värre ont i halsen än vad jag hade på måndagen!! Jag trodde inte det gick, men tydligen. Ringde till vårdcentralen och fick en tid kvart över tio. Snällsyrran skjutsade mig dit och väntade med mig och var söt. Dumma doktorn stack ner en lång tops i halsen på mig, skitäckligt. han värsta körde runt den i halsen på mig och jag trodde verkligen det var helt omöjligt, MEN DET GJORDE ÄNNU ONDARE EFTERÅT!!! pah. Jag fick pencillin. Sen drog vi upp till donken och jag köpte två jordgubbsmilkshakes. Det var kallt och gott, men gjorde för ont att svälja ner allt så jag drack bara lite. av båda. sen tog jag med mig resten hem och efter ett par timmar hade jag allt fått i mig dom! Har man betalat så har man. :P

Nu är jag förkyld istället.

RSS 2.0