Hej alla söta!

Ville bara tala om att det känns bra idag. ;)

Hellu everybody!

Har haft en toppen midsommar med underbara tjejer! Några respektive fick hänga med också såklart. ;) Iaf. Vi plockade blommor och sånt där som vi sedan band ihop till mer eller mindre vackra kransar (nämner inga namn) ;) haha. Nej men alla var oerhört vackra, bara att en blev lite stor.. :) Hela helgen vart iaf underbar med goa vänner och god mat! Väldigt lyckat så TACK Ames!! :D Bra festfixare är du. ;) Hade ingen kamera med mig så inga bilder från min blogg tyvärr. Däremot har Phisen lagt upp några bilder som ni kan kika på. :)
Nu sitter jag på jobbet, det har börjat trilla in fakturor idag. Sovmorgon imorrn och ledig på fredag. :D 

Min middag igår

Jo på tal om det, skrev p facebook att jag skulle berätta om min middag om den blev god. Den blev supersmarrig ska jag tala om! Tack för att du påminde mig Louise! ;)

JAg gjorde en pastagratäng med skinka, broccoli och spenat. mumma!
Nu tänkte jag faktiskt vara så duktig att jag skriver upp receptet här, fast utan mått för det vet jag inte. ;)

Pastagratäng m. broccoli, skinka och spenat.
Ingredienser:
Pasta (valfri kokt)
skinka
Broccolibuketter (jag använde frysta som jag tinat)
Hackad spenat (också här köpt fryst och upptinat.)
Creme fraiche
matlagningsgrädde
ev. mjukost med bacon och pepparsmak.
peppar, salt, ostkrydda
ost

Ugn 225C. lägg ett tunt lager pasta i botten av en form. Häll över broccolibuketter. Blanda lite matlagningsgrädde med mjukosten så det blir lätt att fördela över broccolin, vill du inte ha mjukost så häll bara lite matlagningsgrädde över. Salta och peppra samt strö ostkrydda över. Har du inte ostkrydda så strö lite parmesanost över istället. Strimla skinkan och lägg över. blanda den hackade spenaten med creme fraiche, salta och peppra och lägg över skinkan. Strö över lite ostkrydda. Lägg på ett lager pasta, häll matlagningsgrädde över och strö på ost. (morfars brännvinsost är gott) In i ungen tills osten är gyllenbrun, ta ut, vänta fem minuter så den hinner sätta sig. Färdigt! :D

Dagen före midsommar

Hej allihopa! Dagen före midsommar idag ocj just nu sitter jag på jobbet. Ska käka lunch på max för vi fick kuponger igår där ett mål skulle kosta 10 KR!! BARA!! haha. Ikväll efter jobbet ska vi sticka iväg och handla för imorgon. Det ska bli så himla roligt! Ser jättemycket framemot imorrn!!! :D Midsommar mat och lekar och bacardi breezer.. Härlig underbar sol och gott sällskap. Kan det bli bättre? :D Peppar peppar förresten om den underbara solen. ;) haha.

WIHU! nu kom chefen in med JORDGUBBAR och GLASS!!! :D:D:D:D

Jaha. Twitter då.

Jepp. Får se om jag skaffar twitter nu då. Tydligen så var mina inlägg mer twitter än riktiga inlägg. PAH! jag ska banne mig inte skaffa twitter! fast det låter ju lite gulligt måste jag säga. twitter liksom. som en fågel. en sån där liten gråbrun söt sparv ni vet. TWTR TWTR! så sööt! jaja. Men jag kan ju bara twittra hemifrån eller från jobbet. Jag vill inte använda internet från min mobil, det tycker jag är onödigt. Vad ska man skriva eller twittra om från jobbet liksom? eller hemifråN? Nu ska jag städa. Nu ska jag laga mat. Jag ska laga makaroner och korv. Nu tittar jag på fotboll. Nu jobbar jag. Nu ska jag på rast. osv. hur kul på en skala?  ;) haha.
nej jag håller mig nog till bloggen. fast jag inte är så duktig på att uppdatera. :P 

Mumma!!

Precis tillbaka efter lunch. Fanns kvar mat från i onsdags fortfarande så jag norpade lite. Så mumsigt! någon sorts pastasallad med lite jox och äpple var det i. undrar jag vad allt det andra var. imorrn blir det motor i plantis på kvällen blir det möte och inflyttningsfest hemma hos sandra och sen bär det iväg mot ekåsen. :) ska bli skoj! längtar tills ikväll nu iaf. ;)

Ny dag och helg om några timmar.

Fredag! så skönt det ska bli med sovmorgon imorrn. :) Det konstiga är att visst jag vill ha helg men jag längtar inte?? skuuummt. Jo fast det gör jag nog. egentligen.. just nu så känns det inte så bara. :P Det snurrar i min skalle. HAHA

På jobbet.

ja där är jag nu. Det är halvroligt. All personal här är MYCKET trevliga så inget fel på dom eller på jobbet egentligen så. Jag trivs hr mycket bra. MEN jag är så fruktansvärt sliten i både kropp och knopp och jag längtar så fruktansvärt efter semester. Jag känner att jag behöver vila, ta en paus, bara vara ledig utan att tänka på något! Därför är det halvroligt just nu. :P
Meen har ju Phisen här bredvid som jag kan prata med som också requestade en uppdatering och jag tänkte why not. Här får du lite och läsa phis!

YES!

av små medel kan man göra stora ting. Vem det än är som har sagt det det kommer jag inte ihåg. Iaf. Jag har gjort ärtsoppa. SVINGOD!

Vanlig hönsbuljong + frusna gröna ärtor + en smörboll + grädde. ja, lite aromat hade jag i också. Blev supergott! Väntar nu bara på att Rikard ska komma hem och ge sitt verdict. Han gillar inte ärtsoppa så jag förväntar mig att han inte kommer att gilla. MEN JAG GILLAR!!! :D:D:D:D

problem

har jag. Helt plötsligt hopar sig information och allt på en och samma gång. Jag förstår inte hur jag ska kunna tackla allting. Jag mår inte bra just nu och jag vill bara bort härifrån, sitta ensam någonstans i en hel vecka och bara koppla av och läsa massor av mina favoritböcker. Jag vill inte vara här mer. Nu har jag väl inte så stora problem som jag ger sken av, egentligen är de rätt små och handlar mest om mig själv och om acceptans, men ibland måste man få prata av sig lite när det gör ont i själen och man är ledsen. faktiskt.

:/

Fasiken vad svårt det ska vara ibland då!

GAH!!! frustration..

Ja, idag är det då studenten. Ja, jag var o köpte en blomma igår. Jag fick med mig ett kort och en sån där klistergrej som man fäster kortet runt blomman med. Idag för typ en halvtimme sen, skulle jag sätta på det där kortet med den där klistergrejjen. Då är klistergrejjen borta!!!! SLÄNGD(!) av Rikard som alltid lyckas slänga saker jag ska ha. JAG BEHÖVDE DEN! och nej. Det duger inte med vanlig tejp för mig. DET BLIR FULT DÅ!!! Om man tydligen inte kan ha en bänkdiskmaskin i köket för att det blir fult, då borde man väl kunna förstå att det inte går att ha vanlig tejp för aTT DET BLIR FULT?? Frustrerad till max är jag nu. Bara över en sån liten sak? ja helt sjukt egentligen. Men jag hatar verkligen när det inte blir som jag vill och jag inte kan fixa det på nåt sätt. Värsta jag vet. Tur att jag inte är så långsint iaf. :) hihi.

Glad examensdag till alla studenter och stort grattis!!

JA så gick det.

Jag skrev i förra inlägget att jag skulle få färg idag, eller om det var förrförra det kommer jag inte ihåg. Jag fick färg. RÖD färg. Inte skönt. Tur att vi ska lämna in arbetet imorrn så jag kan sitta och fila på det hela dagen istället. En vilodag från solen! Hoppas att vi får tillbaka det från handledaren i tid bara. Vill inte sitta från åtta till tolv på kvällen bannemig.

Fick höra häromdagen att Addes kille läste min blogg. Tyckte det var så trevligt med ytterligare läsare och FAN till min blogg att jag tänkte jag skulle nämna det. ;) GO SABA! hahahaha.
Btw Adde snart blir det roadtrip till jönköping och falköping!! :D (glöm inte bort det!!)

Nu ska jag nog gå och borsta mina tänder. Måste vara ordentligare med det där tandtrådsanvändandet. Men det är ju såå tråkigt juh!!! tar bara en massa tid när man kan göra annat. Snart ska det lukta gott ur min mun iaf. Rikard kom ut ur duschen. Han har använt min tvål som kallas för snowfairy. Den luktar tuggummi. (dEn är för alla glittriga fluffiga féer så vet inte riktigt varför han vill använda den..) (jo nu vet jag, för man blir ren och luktar inte svett. det sa han nu till mig. BRA! trodde väl det var därför man använde tvål.. haha)

Jag har kommit på att jag gillar att skriva saker inom parentes.

Uppe med tuppen

Neeej inte riktigt.. Men uppe vid tjugo i nio var jag allt! Duktigt av mig! Fast har nu suttit i nästan 40 min och tittat på hm. inte bra. Hade ju kunnat göra en massa andra saker istället. Funderar på om jag skulle äta frukost nu och sen träna en stund och sen kanske göra sallad så den är färdig när man ska äta? Låter som en smart plan tycker jag. Hoppas på att handledaren skickar tillbaka exarbetet snart igen med ett OK så vi kan skicka den.. Om den dyker upp idag får jag väl sitta och grejja med den en stund också. Hoppas jag hinner ut i solen med i alla fall en timme och gotta mig. :D Kanske får lite färg den här gången? Verkar ju inte ta nåt på mig den där solen. Jag vil ju bli BRUN!! (as if) Jag har inte brunhetsgenen. Det är ju synd o skam. SOphia var och hälsade på igår. Vi var ute i nån timme knappt tror jag. Hon säger att hon hoppas kunna få lite färg och jag med. Då säger jag att jag lär inte få nån färg. Då säger hon att vi ska jämföra sen när vi kommer in för jag har vart ute längre och en stund igår också. JAg säger okej, men du kommer ha fått mer färg. Sen kommer vi in och hon säger att jag har fått färg. Jag säger då: ja men du då? Du har ju fått supermycket. Så kollar hon sig själv i spegeln.. JAA DET HAR JAG JU! Kolla alla mina fräknar!! (superglad typ) och jag säger: ja.. Sophia säger: men du har ju också fått färg. På halsen! (på halsen????? det var INTE där jag hade tänkt mig att få någon färg av solen, jag hade tänkt mig i ansiktet som till synes fortfarande är KRITVITT!)

Facebook är livsfarligt

Ja, det tycker jag nog faktiskt. Det är mycket som kan vara dumt med att skriva ut på facebook. Ibland tänker man sig inte för riktigt och då blir det inte så bra.. Finns ju mycket att diskutera gällande facebook men.. Jag har nog dragit öronen åt mig lite grann över hur pass privat man ska vara i sina meddelanden. Jag menar ALLA ser ju. Även om man bara har en kompis så kan den sprida vidare till sina kompisar osv. Sen känner jag mig lite obehagligt berörd av de som inte vet vad som ska hållas hemma och vad som passar att nämna på facebook. SOm sagt alla ser verkligen och det blir mycket snack och skvaller. Det är kanske inte riktigt det man vill sträva efter, men vad vet jag? Jag har iaf funderat mycket på det privata och hur mycket man ska tala om för andra. Ni andra, ni får göra som ni vill, det bryr jag mig inte så mycket om så, men jag vill att ni ska veta att jag faktiskt har funderat. ;) hihihi.

Annars har jag haft sötaste Phisen på besök här idag! Vi tog oss lite soltid på några filtar och pratade lite, sen vandrade vi till den stora staden och självklart handlade jag en massa. Som kanske egentligen var onödigt men sååå snyggt! EN ILLROSA BIKINI!!!! love..
Sen käkade vi glass. B&J's glass som vi hittade på NETTO(!). haha. den kostade 26 spänn men sååå värt det! DEN VAR GRYMT GOD!! Den som säger nåt annat är dum. :P Nu sitter jag och väntar på att Rikard ska komma hem så vi kan laga mat tillsammmans. Han är seriöst världens bästa pojkvän och jag älskar honom mest av allt! (ja och min lilla söta kissebebis Sigge också förstås.. fast han är ju egentligen vuxen nu och rätt så tjock. Men han är min bebis iaf!)

Vi ska laga kycklingfilé i ugn, det är så jäkla gott! smakar precis som helstekt kyckling i ugn!! Åh längtar tills det är färdigt!!!! :D:D

RSS 2.0