Jag har hittat en skojjigt blogg! eller ja..

Hej alla! Blev en sen lunch för mig idag eftersom jag helt plötsligt fick vara barnvakt för mina söta vildingar! :) iaf, det blev två hårdkokta ägg och en riven morot. :)

hehe, har upptäckt en ny blogg idag. eller ja, vetväl inte exakt hur "ny" den är för er, men.. Det är en skavllerblogg och eftersom jag läser ganska många olika bloggar från så kallade "storbloggare" så kan jag tycka att den här är skitrolig ibland. Inte så att man asgarvar men sensationslysten som man är så. ;) haha.
den heter en procents sanning, fast nu har jag ju inte länken, tänkte inte på det.. aja, bara att googla så dyker den ju upp. :D ha det så skoj!

DAG 13

Sista dagen!!!! GAH!! :D som jag längtar tills imorrn! Fast det känns lite konstigt också, för nu har jag ju vant mig vid den här maten. Jag tänker liksom, men! vad ska jag äta imorrn?? det står inget mer på pappret??? Men sen kommer jag ju på att jag får ju äta normalt från och med imorrn. ;) Men jag måste säga att den här dieten har ändrat mitt tankesätt rätt rejält. Från och med nu kommer jag nog äta mycket mer sallad än innan och mycket mer frukt och såna goa grejer. ;)

Frukost: En kopp svart kaffe, en sockerbit och ett rostat bröd utan smör eller pålägg.

ÅNEJ!!

Nyss hemkommen från stan. Det var långöppet idag och massor med folk. Jag hade kollat ut en skitsnygg klänning på Lindex, fast enbart via reklamskylten för den hade inte kommit in än. En underbart vackert sommargul klänning! Som jag såg framemot att få prova och köpa! Fick höra häromdagen att nu hade den kommit in i lagret och såklart begav jag mig dit idag med Rikard i släptåg. När jag får se den där underbart vackra klänningen så är den GRÖN?!?!? Inte bara grön, utan spygrön!!!! Sån besvikelse.

Till middag idag åt jag 250g biff med sallad och selleri. Imorgon är sista dagen och jag längtar sååå fruktansvärt till lördag. Eftersom jag vet att sista dagen är imorgon så är det jäkligt svårt att hålla sig ifrån faktiskt. trodde de sista dagarna skulle vara de lättaste men så var visst inte fallet. skummt som hejsan. Hörs!

TÖRSK

BU för torsk! Jag mår verkligen inte bra av den där torsken. FY!! ulkulkulk, kräkvarning! nej usch vad jag beter mig. Jag gillar annars torsk om jag får laga till det på rätt sätt, men den här torsken är vidrig! Inte för att det egentligen smakar jätteilla, men det går bara liksom inte att få ner allt och efteråt känns det så himla äckligt i magen! :( nu ska jag fixa middag!

uuhh

Jag är så mätt...
Har precis ätit torsk. Torks med citron var lunchen idag. Har också upptäckt nu att det faktiskt stod KOKT torsk och jag stekte min. Men jag orkade inte äta upp hela torskblocket fast man egentligen ska det. Känns som om jag ska få upp allt igen för jag har ätit så mycket. fräscht. jaja.

Längtar tills på lördag!!! :D

Dag 12

Har käkat till frukost idag en stor riven morot med citronsaft. Satt vi soffbordet och helt plötsligt ligger det en massa morot på golvet! så skojjigt. inte. Ska strax börja med lunchen, men först måste jag ner till tvätten. Känns som om jag bara tänker på tvätten och inte får något annat gjort pågrund av det! ://

Dag 11 fortfarande

Hej! Dag 11.
Till middag åt jag en riven morot, ett hårdkokt ägg och en liten keso naturell. Har glömt att dricka vatten så nu sitter jag och pimplar i mig. är super kissenödig också. Jag måste säga att den här kuren eller vad man ska säga att det är för nåt, har fått mig att må mycket bättre i både kropp och själv. Känns som om allting har lättat till sinnes. En härlig känsla!

Mummagotta!

Sitter och äter lunch. haha började vid ett-tiden någon gång. Nu är kl två..

en liter juice och tre dl yoghurt naturell. Det är jäkligt svårt att drick juice fort! Dessutom är det BRÄMHULTS så man vill ju njuta lite ock. ;) hihihi

Jag är så himla glad för jag har äntligen kommit på världesn bästa present till min mamma! eller ja, jag och syrran.. kan ju inte ta åt mig hela äran! ;) Kommer bli så himla bra! och nej, jag kommer inte tala om det än, för vem vet om mamma läser min blogg?? Berättar senare vad det kan vara.. ;) (nyfikna..?) :D

DAG 11!!

DAG 11 ÄR HÄR!!!! jag är snart färdig!!!!!! SÅ JÄKLA GÖTT!

Börjat med svart kaffe, en sockerbit i och ett rostat bröd som vanligt idag.
Jag längtar till lunchen idag!!!! :D

nu ska jag sticka ner, slänga i en tvätt och sedan blir det till att skriva på examensarbetet för hela slanten.. hörs senare!!

Hemma igen!

Har varit iväg på kryddparty hemma hos Ames Flames. Var riktigt bra! Beställt en massa olika kryddor som jag ska göra dipp på. NEJ jag åt inget, inte ens av den fantastiska chokladkaka/tårtan som hon hade gjort!!! grym jag är på att stå emot. ;)

Iaf idag är det dag 10 på min diet och till middag åt jag kokt selleri, en tomat och en frukt. ska också meddela att Idingen var väldigt kritiskt inställd till den här dieten, den verkade skumm. ;) (det sa hon typ tre-fyra ggr..) hihi söt.

Vi hörs imorgon igen! :)

JAG HATAR ÄGG!

Har ätit lunch. Två hårdkokta ägg, lite skinka och sallad. Jag hatar ägg. Så jäkla jobbigt att äta just nu, man blir ju aldrig av med den där smaken och den där konstiga mättnadskänslan. Det tog alltså EN TIMME för mig att äta lunchen. Helt sjukt! Alltså visst ett ägg är okej, kan knappt få ner det, men två! Det säger ju stopp direkt! men jag måste ju äta upp det eftersom man ska följa dieten. Sista dagen måste jag också äta två st hårdkokta ägg. Har redan mardrömmar om det.
Jag kommer inte äta ägg på ett väldigt bra tag framöver...

Ny dag nya tag!

DAG NUMMER 10!!!! WIE!! inte långt kvar nu!!!! fattar inte hur jag har lyckats hela den här tiden! För att vara mig är det otroligt starkt jobbat! Jag som annars älskar att äta både fet mat och kakor och chips o grejer. Nu är jag inte ens sötsugen!!! Måste säga att dag 4-6 var jobbigast för då tyckte jag att jag såg god mat o kakor överallt. Jag fick för mig att jag skulle kolla på en massa mat och bakrecept då som jag skulle skriva av. Tänkte först att det måste ju vara väldigt lockande, men det hjälpte faktiskt! :D

Idag har jag ätit den vanliga frukosten; kaffe med en sockerbit i och ett rostat bröd, utan smör eller pålägg. så himla gott. Upptäckte igår kväll att det saknades skinka till lunchen så jag får allt ta och pallra mig iväg och handla det sen. :) längtar ordentligt till imorgon för då är det JUICE till lunch!!!! det är så gott!! Längtar inte så mycket till torsdag för då är det ett helt stort torsblock som ska ätas och jag kommer ihåg från förra torsken att jag inte mådde riktigt bra efteråt. får se hur det blir den här gången och det kommer ju såklarty att dokumenteras här på bloggen.

Ska också på kryddparty idag! det ser jag verkligen framemot! haha. kommer ju inte få smaka på nåt men jag har ju faktiskt en näsa! :D

Äntligen!

Åt färdigt min mat för en kvart sen. Då hade jag hållt på och ätit i ca 50 MIN!!! sanslöst. Rikard fick äta ute i köket idag. Lite elakt men han var elak först! Han hade planerat att göra fläskpannkaka. Som JAG fick göra smet till. Det är liksom en av mina favortirätter! Hur skulle jag kunna sitta här och se honom äta det och jag inte kan??? VA?? Så han fick sitta i köket. Jag åt mina jävla biffar och sallad med olja och citron. FAst jag fick äta en frukt till idag också. Ett päron åt jag då. Nu har jag ont i underkäken av allt tuggande.

Detta var då alltså dag 9 på min diet.
hörs imorrn!

Så många!!!

Det är så roligt, det har varit ganska många som har läst nu det senaste! :) likey likey! :D
haha. ja. man kan ju undra varför. jaja.

Sitter och käkar min lunch. tre dl naturell yoghurt och åtta stycken skivor skinka. Jag är redan mätt och jag har.. 1..2..3..4... 5 skinkbitar kvar! det är ju sjukt. Tar ca en halvtimme-40 min för mig att äta varje gång. Jag fasar för i eftermiddag när jag ska äta dom där jäkla biffarna. kommer ju ta en timme att äta!

Har ätit färdigt strax, har lite tuggad skinka kvar i munnen som ska sväljas ned sen så! JAG ÄR SÅ HIMLA MÄTT!!!!!

Undrar jag hur mycket det kan bli?

Sitter och funderar över hur många kilon jag kan ha gått ner nu..? Har bara vägt mig första dagen innan jag började med allt. Vill inte tala om hur mycket det var för då blir ni chockade. :P Kan tala om hur många kilon jag tappat sen dock. ;) haha. Men har iaf märkt litegrann på kroppen. Den har ändrats lite. Ja, jag har inga förväntningar iaf, detta har bara varit ett test, ett försök på om denna diet verkligen funkar eller inte. Om det verkligen är så som det står och så vidare. Är det så ska jag med glädje rekommendera den till alla som behöver den. Då tänker jag såna som är mer åt det överviktiga hållet, inte såna som är smala redan, men bara lagt på sig ett par kilo som faktiskt GÅR BRA! Inget fel alls tycker jag. Å andra sidan så ska man ju trivas med sig själv också, men det får inte bli till det extrema. Haha fast nu kom jag ju på att alla har ju tillgång till den här dieten nu, för jag skriver ju exakt vad jag äter hela tiden. :P Fast det spelar ju ingen roll för jag antar att om man har en sjukdom som till exempel anorexi eller bulimi, så skulle man nog knappast att välja gå på den här dieten ändå.

Nu har jag totalt kommit bort från ämnet. Jag skulle skriva om vad jag ätit till muddag igår för det glömde jag igår, sen skulle jag skriva vad jag ätit till frukost idag också.

Middag igår den 25/4: Kokt selleri, en tomat och en frukt.

Frukost IDAG: en kopp kaffe med en sockerbit. och idag var kaffet äckligt igen.

Dag 8 snart över..

Nu sitter jag o väntar på att klockan ska bli runt fem-kvartöver fem så jag kan koka selleri och äta. Till lunch idag åt jag två hårdkokta ägg, fyra skivor skinka och lite sallad. FYFAN så jäkla mätt jag är! fortfarande! På tal om det så ska jag aldrig någonsin igen äta ägg efter den här dieten. USCH! bara jag tänker på ägg just nu så får jag kräkkänslor. jaja. jag längtar väldigt mycket tills den dagen jag får äta vanlig mat. Mindre än en vecka kvar!! wiie!! :D

WIUE!

Hej Alla!
Är så ootroooligt pigg idag! :D haha. Gick upp kvart över nio. inte vanligt för mig! ligger till minst tio iaf. Hade kunnat gå upp ännu tidigare för jag var pigg innan, men ja, låg kvar en stund för att tänka lite. Haha älsklingen min ligger fortfarande kvar i sängen. Va o hoppa på honom lite förut men det hjälpte inte. :P

Idag är det 8:de dagen på dieten! Nu är det snart färdigt!!!!! GAH! jag längtar SÅ(!!) efter mat!!!! Krydda! SALT OCH SVARTPEPPAR!!! MMMMMM!!!

Till frukost idag har ja druckit en kopp kaffe med en sockerbit. haha. är lite rädd. Smakade inte lika äckligt idag som det brukar. Börjar jag bli van? Sa till mamma efter första kaffekoppen; jag kommer aldrig någonsin dricka kaffe igen efter det här! Hon svarade: Jag tror att du visst kommer göra det. Har man druckit kaffe på morgonen i elva dagar så! ;) Hoppas verkligen inte hon har rätt. FÖR JAG GILLAR INTE KAFFE! det är äckligt. så äckligt..

Middag dag 7

sitter o äter middagen nu. UNDERBART!!!!
lammkotlett och färsk frukt. lammkotletten var verkligen i minsta laget, men får ju äta så mycket frukt jag vill.. :)

Dag 7

Idag är det dag sju. klarar jag bara den här dagen så borde det inte vara så jobbigt sen. jag menar nu kan det ju bara gå neråt? :)

Startade dagen kl halv sju imorses, skulle iväg till min omtenta i skolan. Drack te vid halv nio ungefär.
"Normalt" vid den här tiden brukar jag annars äta lunch, MEN! idag fick jag inte äta någon lunch. :( nu är jag huuuungrig hungrig! Fast ska äta lammkotlett och en massa frukt sen till middag istället. :) vid fem ca hade jag tänkt.

Blir också möte med queen of spades idag! ser jag framemot! :) Första mötet för mig och det enda jag får dricka är VATTEN! så skoj.. not. Vid tio tiden ca blir det bowling får se dock om jag orkar efter dagen. Men det gör jag nog! :D

Bara timmarna fram till middagen kunde gå liiite fortare..

OOOj hur gick det till??

Måste bara få tala om att jag hade 21 st besökare häromdagen!!!!! HUR HÄFTIGT ÄR INTE DET??!
haha. tycker jag som annars har typ en varje dag. inte riktigt lika många som kissie som är sveriges största bloggare, men för lilla mig som inte skriver jätteofta eller om så roliga saker så är det STORT! RIKTIGT STORT! :D
Keep reading it folks! I LIKE IT! hahahaaa vilket självförtroende man får av detta då. jaja. Jag är nöjd med min enda som läser varje dag. Att ha följare oavsett hur många dom är, är riktigt ASSUME! :D I love you my one and only fan!

Dag 6

Redan dag 6!!! jag tror jag kanske kommer att klara det här faktiskt! :D
Igår var jag så jäkla sugen på kakor och grejer så jag blev lite rädd. Natten till igår hade jag också en mardröm om att jag åt kakor utan att tänka mig för och sen kom jag på mig själv och fick värsta paniken. haha. Tror jag drömde nåt liknande inatt, men det kommer jag inte ihåg. Iaf

Frukost: Kaffe med en sockerbit och ett rostat bröd. (ja utan smör och pålägg.)
Nu är klockan ett och om en halvtimme ska jag käka lunch. konstigt nog sp smakade kaffet inte lika äckligt idag, men jag tror det är för att dom senaste kaffekopparna dracks på hlk och där är det verkligen skitäckligt. Nu gjorde jag mitt eget kaffe igen och då kan man ju få det lite mindre äckligt. :P

UPPDATERING: Käkade lunch för ett tag sen, bidde en stor riven morot och två hårdkokta ägg. Som knappt gick ner. Jag kommer aldrig äta hårdkokta ägg igen efter den här dieten. Inte utan en jäkla massa kaviar iaf! På tal om kaviar. Visst ska man ju säga Kaaaviar och INTE kavviar! det stavas inte ens kavviar! Är man svensktalande så ska man betona första vokalen mest. Om det inte är taget från ett annat språk. Det kanske kaaaviar är? Undrar varifrån såna fall..


UPPDATERING: Åt middag vid sex-tiden. Eller ja. maten var färdig kl kvart i sex, ett kycklingbröstfilé, och lite lårfilé. (skulle vart en halv kyckling, men orka köpa en halv kyckling??) Sallad med olja o citron till det SÅ SMASKIGT! (inte). Jag var redan mätt när jag började äta, åt ändå för det måste jag ju. Färdig vid halv sju ungefär. Nu är jag fortfarande sjukt mätt och bara jag tänker på någon form av mat eller nåt så mår jag lite illa. skummt.

puss!

Dag 5

Dag nummer 5 på dieten. Det går framåt. Har varit så himla sugen på sötsaker idag, inte all sorts, utan kakor av alla de slag och massa fet man o grejer. Har dock kunnat hålla mig undan. :)
Ett kan jag säga redan nu. På lördag kommer det bli joooobbigt.. Först har jag statistik omtenta som jag ska göra. Vet inte när jag kommer att anlända till falköping igen. Sen blir det möte på kvällen med queen of spades som jag nyligen blivit medlem i, efter mötet blir det bowling. Undar hur jag ska orka? särskilt som att det inte kommer vara mycket mat den dagen. :/ meeen det ordnar sig nog. :)

Det här har jag ätit idag:
Frukost: en riven morot med citron
Lunch: ett stekt torskblock med citron
Middag: 250g biff med sallad och selleri.

Mådde inte så bra ett tag idag, vid halvfyra tiden började jag känna mig rätt konstig i magen, när jag kom hem vid kvart i fyra vart jag tvungen att lägga mig en stund. Gick över till halvsex så det var ingen fara. :)
Lunchen tog en jäkla tid att äta idag, började vid sex, var färdig tio i sju. Fattar inte hur det kan ta så lång tid att äta?? jaja. Skriver igen imorrn. kräm

DAG 4!!

Det har gått tre dagar. Inne på min fjärde. Har inte ätit frukost än, för cafeterian öppnar inte förrän åtta. Måste köpa det äckliga kaffet där. Nu kan man säga så är det ju faktiskt bara tio dagar kvar! Om tio dagar får jag äta vanlig mat! :D Om jag ska till skolan på måndagen (om tolv dagar) Då ska jag dit och sätta mig och äta frukost på Napoleons konditori kl sju. ja det ska jag. Sen ska jag köpa subway. MOAHA! Och SEN! När jag kommer hem ska jag göra Sannas UNDERBART GODA PASTA AL POLLO, med fetaost och soltorkad tomat och goa grejer i.. Ett lingon heter hennes fina matblogg, saknar du inspiration så gå dit och kika. Helt fantastisk!

Nu har helA dagen gått.

Till frukost vart det kaffe med en sockerbit. (ADDE FUSKADE OCH HADE MJÖLK I SITT!!)

Till lunch blev det tre dl naturell yoghurt och 1 liter brämhults apelsin juice. SÅ god!! Jag blev supermätt på det! helt skumt för det tänker man ju att det ska man ju inte bli. Höll på och dricka den där juicen i nästan 40 min! god, men svårt att få ned den fort. :P

Till middag har jag ätit en riven morot, ett hårdkokt ägg och en liten burk med naturell keso. Morot + keso = gott. tycker jag iaf. :D Har blivit orange om naglarna sen jag rivde moroten.

Imorses var det jobbigt. Då vaknade jag suuuperhungrig. Drack några glas med vatten och "glömde bort" hungern. sen dess har jag inte känt av något konstigt eller nåt, tror magen börjar anpassa sig nu.. :)

Många UNDRAR om min diet.

Jaa, känns som om det blir mycket frågor och förklaringar och sånt, så jag tänkte jag slår en fluga i en smäll och berättar på bloggen för alla dom som läser denna vilken inte kan vara mer än typ två. i veckan. jaja.

MIN DIET!

Handlar om att i tretton dagar, följa en särskild sorts diet, som gör så att man ska tappa ALLT ÖVERFLÖDIGT FETT, ungefär 4-20 kilo typ. Den kommer också att ändra kroppens ÄMNESOMSÄTTNING så man inte lägger på sig mer under nästkommande två åren. Efter avslutat kur, kan man återgå till hur man åt innan och det ska inte ha någon betydelse. Den här dieten är hård, men tydligen effektiv, eftersom den som jag gör dieten ihop med, Söta ADDE, har gjort den några ggr tidigare och det funkar på henne så varför inte funka på mig?

SÅ! nu fick ni en vettig förklaring, har ni några frågor var vänlig och kontakta mig.
Nä, skriv en liten kommentar så svarar jag såklart ;)

DAG 3

DAG NUMMER 3

Nu sitter jag i skolan och dricker mitt jäkla äckliga kaffe. Det är mycket äckligare här än hemma iaf. Jag äter också ett rostat bröd, men det är inte längre hårt eftersom jag tog med det till skolan i en plastpåse. Adde som också går på dieten, hon dricker minsann det där jäkla vattnet som man ska dricka när man är hungrig och MINST TVÅ LITER om dagen!


UPPDATERING:
Har precis kommit tillbaka till datorn efter lunchen som idag bestod av fem skivor skinka, två ägg och sallad. Det tog ca 40 min för mig att äta, förstår inte hur jag kan äta så långsamt! äggena tog nog mest tid. Dn sista delen av det sista ägget fick jag tvinga i mig för jag var så mätt på ägg. uuh. Undrar hur jag ska fixa dom andra dagarna med ägg om jag redan är trött på det?


UPPDATERING:
klockan börjar närma sig halvåtta.
Har käkat kokt seller, en tomat och ett päron till middag. Fortfarande mätt! :P haha. fast jag kände mig jäkligt konstig i magen ett tag efter att jag käkat upp allt vid kvart över sex. hehe. får se hur man mår imorrn. :P

DAG 2

Dag nummer 2 på dieten som ska vara i tretton dagar.

Frukost: En kopp kaffe med en sockerbit.
Kaffet blev bättre idag, inte lika blaskigt. Faktiskt rätt stor skillnad! Fortfarande äckligt förvisso. :D Har också upptäckt att kaffet är mindre äckligt när det är varmt för då känns inte smaken lika mycket. urrk för kaffe! Jag längtar till imorrn. Då får jag äta ett rostat bröd till! :D

Igår kväll mådde jag inte så bra, magen kändes väldigt skum och värsta huvudvärken var på väg att infinna sig. Jag tänkte bäst jag går o lägger mig tidigt. Vid halvtio skulle jag hjälpa mamma med en grej på datorn, var färdig  vid tio. Då var jag helt plötsligt hur pigg som helst och jag var uppe till kvart i elva, men fortfarande lika pigg så jag hade jättesvårt att sova! vet inte vad det berodde på. Imorses vaknade jag upp med 37,7 graders feber, vet inte om det har att göra med förra veckans sjukdom eller med visdomstanden som håller på att växa febrilt, eller om ddet har med dieten att göra. Har redan märkt av lite humörsvängningar särskilt efter sju-tiden igår..

UPPDATERING:

Har precis ätit lunch. Tio skivor skinka och tre dl naturell yoghurt. Jag gillar inte naturell yoghurt så mycket visst. Men skinkan var GÖÖÖÖR GO! :D haha.


UPPDATERING 2:

Ätit middag. biff på ca 250 g + sallad med olja o citron. Det tar lång tid att äta och samtidigt som jag känner mig mätt, så känner jag mig också fortfarande hungrig. jobbigt läge. :P Inte lättare när rikard sitter bredvid och äter KORV MED BRÖD!!! ååh så gott det skulle vara just nu då. Med ketchup och starksöt senap och gurkmajonäs... mm.. jaja.

Har haft den första "utrensningen" eller vad man ska säga. min mage är inte alls van vid allt detta så det kom minsann en ja. vad säger man? ja en liten explosion vid halvtre tiden. Inte så trevligt. Men inget sen dess så det var nog bara utrensning som sagt. Nu får vi se hur kvällen utvecklar sig eftersom jag känner mig smått hungrig fast jag åt färdigt min mat för ungefär en halvtimme sen. drick vatten står det om du är hungrig. får väl göra det då.

tills imorrn.

DIET

hej alla!
Idag är första dagen på min diet. Jag har börjat med frukost vid ca 10, en kopp med kaffe och en sockerbit där i. Jag som normal inte gillar kaffe, kommer nu att behöva dricka det nästan varje dag i två veckor. utom typ två dagar. skojjigt! Iaf. jag gjorde kaffe för första gången till mig själv idag. Det blev INTE bra. jaja. en ny dag med kaffe imorrn! Kommer skriva ikväll igen och uppdatera lite med vad jag har ätit.
pusshej!


UPPDATERING:

Har nu ätit lunch för ett tag sedan vid två ungefär. Då blev det två hårdkokta ägg, en tomat och som jag tyckte först innan jag kokat dem, en jäkla massa spenatblad! Men sen efter att jag kokat dom där mängderna av spenatblad så var det inte så mycket kvar sen. det var okej. godare än kaffe. :P


Ytterligare UPPDATERING:

nu är klockan 21.40 enligt min datorklocka. jag åt färdigt min middag ungefär tio över sex och har klarat mig på vatten sen dess. Då åt jag iaf sallad med lite olivolja o citronjuice och biffskivor ca 250 g. ett tag mådde jag inte super, världens huvudvärk var på G, men den gick över efter att jag började läsa litegrann, skummt nog. har druckit lite mer än 2 liter vatten också som man skulle göra. Jag är fruktansvärt sugen på någonting nu, men jag ska banne mig vara ståndaktig o klara det här nu! just det! mig själv! så det så.
hörs imorrn.

Linda <3 Rikard

Så är det.
Rikard <3 Linda

F*N OCK!

Nu har jag blivit sjuk. JAG HATAR ATT VARA SJUK!!! Täppt i näsan, gult snor, rinnande snor, hosta, ont i huvudet, alvedon, ipren, nässpray), icke existerande hunger, hostmedicin, echinaea eller hur det nu stavas, massa papper, svårt att svälja, slem i munnen, slem i halsen, trött, ynklig, orkar inget. :////// INTE BRA!!!

dessutom har jag missat att skriva i två dagar också fast jag hade lovat att skriva varje dag den här veckan. bajs. Fast jag hade blogg sidan uppe igår, för jag tänkte att jag skulle skriva, men sen vart jag så trött o orkeslös så jag struntade i det. Fasiken! JAG HINNER INTE vara SJUK nu!!!

WIHU! FALKÖPING PÅ TEVE!!

hahahahahaha superbra. JA! eller kanske nej. UPPDRAG GRANSKNING=mindre bra. handlar om donken i fkp och deras svartjobbare. men skojjigt att det är med på teve. :) om man kan tycka att det är skojjigt. jaja. haha.

ANNA BERGENDAHL har ju också varit på besök här i lilla Falköping. När jag kom tillbaka efter påskhelgen så var det några av barnen som hade träffat henne och fått lite kramar och blivit sjungda för. PLUS I KANTEN FÖR ANNA!

HAHA!! SYRRAN var nyss MED PÅ TEVE!!


Så jobbigt det kan va

ibland. har haft det tufft idag, men det är väl bara att vänja sig.

Malleballe o memmlisen är väl alldeles strax redo att börja titta på alice i underlandet, den filmen som jag ville se, och som jag blev medbjuden till att se idag, men det blev stopp för mig, jag orkade helt enkelt inte för tröttheten i sinnet. ATTANS! Jag vill ju så gärna se den! men får bli en annan gång.

Annars har det gått väldigt fort de senaSTE veckorna och jag längtar definitivt inte tillbaka till vanliga skolan. :P usch så jag ogillar det just nu. VARFÖR kan det inte vara slut snart??? jag ser redan typ inte fram emot att skriva c-uppsats för det kommer bli tråkigt. Tur att jag har en sån himlabra skrivarkompis!! (^ADDE^) sen har vi ju faktiskt ett rätt så intressant ämne med, men kommer att bli tråkigt just för att man måste använda sig av ett sånt där knäppt högskolespråk som är så svår6t att förstå.

hm. jag är supertrött idag, blir till att lägga sig tidigt tror jag allt.
hörs imorgon! :)


gah! måste.. skärpa.. MIG!

Hej allihopa!
jag är verkligen inte en bra bloggare. tyvärr. blir väldigt sporadiskt, men jag ska försöka nu att åtminstone skriva varje dag den här veckan. Ni får skälla på mig om jag inte gör det. Men det kan jag lova, jag kommer iaf inte bli någon Kissie som uppdaterar tvåhundra gånger om dagen! nej inte så mycket kanske men nästan. :P

Jag är en sån där människa som skjuter upp allt. ALLT. Nu har jag massor att göra bara för därför. Varför gör man så? Dumma mig. stackars Rikard som kommer få stå ut med min ilska och irritation över allt och alla, för att jag är stressad över en massa andra saker. Jag ska försöka vara snäll ändå. Jag har ju bakat kladdkaka idag iallafall.

På onsdag nästa vecka blir det en tripp till GBG med Sandra, Johanna och hennes arbetskamrat som jag inte kommer ihåg vad hon heter nu. Vi ska till nån studio och ta lite bilder. Ska bli skoj! Jag har ju haft sönder mina enda par jeans idag så det blir nog toppen! haha. Längtar otroligt mycket till söndag nästa vecka också för då ska jag o adde börja på nån diet. WIE! tror det blir sketabra. Dumma pappa-gener. fast pappa-generna är ganska så bra också. vissa delar är bra. Nu hör jag hur kladdkakan ropar från köket. Bäst jag går och ser vad den vill..

TJING!

RSS 2.0